Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Tapijttegels op kantoor

Leestijd:
2 minuten

  Tapijt is een goede manier om het kantoor een sfeervolle uitstraling te geven. Veel bedrijfspanden kiezen dan ook voor een tapijt. Een kwalitatieve vloerbedekking draagt bij aan een goede akoestiek en gezonde luchtkwaliteit. Dit zijn twee belangrijke factoren voor een fijne werkplek. 

In onderhoud is tapijt eenvoudig; er komt geen bezem of dweil aan te pas. Regelmatig stofzuigen is al voldoende om het tapijt weer fris te krijgen. Wel is het aan te raden om één of twee keer per jaar het tapijt professioneel te laten reinigen. 

Tapijt vs tapijttegels

Maar op sommige plekken is tapijt minder handig. Bijvoorbeeld in de buurt van het koffiezetapparaat, waar nog wel eens wat over de vloer gaat. In dat geval zijn tapijttegels dé oplossing! Daarnaast kun je met tapijttegels heel mooi verschillende plekken afbakenen en geef je het interieur een speels effect.

Bron: Tim Knubben

Tijd voor wat nieuws

Is het kantoor toe aan vernieuwing? Dan vervang je eenvoudig de tapijttegels voor een andere kleur of dessin. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van tapijttegels. Van klassieke dessins tot trendy kleuren en verschillende structuren. 

Ga voor lichte kleuren om de ruimte wat groter te doen lijken. Donkere kleuren maken de ruimte optisch wat kleiner, maar zijn ook heel sfeervol. 

Geen kleur is te gek! Zo kun je, in een eigen ontwerp, de kleuren van jouw huisstijl gebruiken of het logo op een tapijttegel laten drukken. Ontvang jouw klanten in stijl en geef ze meteen een goede indruk.


Bron: Office Snapshots

Projectstoffering bij Hofmans at Home

Onze stoffeerders zijn echte vakmensen. We laten dit niet alleen zien in kantoren, maar ook in winkels, horecagelegenheden en andere publieke ruimtes. We ontzorgen je graag: van advies tot oplevering. 

Direct meer weten? Bel ons op 085 8888 001 of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Laat je inspireren in onze showroom in Cuijk en bekijk onze ruime collectie aan vloeren!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd