Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

De zekerheid van vakmanschap: online én in de winkel

Online óf offline? Tegenwoordig zijn we het allebei, continu. Als we in de winkel staan, kunnen we op onze smartphone checken of we die vloerbedekking ergens anders misschien voordeliger kunnen krijgen. En als we op internet mooie gordijnen hebben uitgezocht, vinden we het vaak fijn om die toch nog even in het echt te gaan bekijken.

Bij Hofmans at Home begrijpen we dit als geen ander. Daarom krijg je bij ons altijd de beste prijs, de beste service en de zekerheid van vakmanschap. Online én offline. Wij zijn een CBW erkend bedrijf. Dat biedt de beste garantie en bescherming voor jou als klant.

 

 

Vraag direct een offerte aan

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Shop online of bezoek onze showroom

Weet je al precies wat je zoekt? In onze webshops bestel je snel en makkelijk de artikelen van jouw keuze. Rustig inspiratie opdoen? Of behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan naar onze showroom in Cuijk; met meer dan 7.600 m2 oppervlakte heeft Hofmans een van de grootste woonwinkels van Nederland.

Historie Hofmans Tapijten

Meer dan 60 jaar geleden startte Hofmans onder de naam Hofmans Tapijten met de verkoop van kamerbreed tapijt. Destijds een grote vernieuwing. Zacht aanvoelende vloerbedekking werd een ware hype. Oprichter Sjaak Hofmans speelde hier zeer goed op in. Het bedrijf groeide als kool. Al snel werd er een enorme winkel gebouwd met een bijpassend magazijn voor de voorraad en distributie van de vloerbedekking en tapijten. Vanuit deze geschiedenis is Hofmans altijd een absolute trendsetter geweest op het gebied van kamerbreed tapijt. We hebben klanten in heel Nederland en België.

Uitbreiding assortiment

Dit succes is de basis geweest voor het uitbouwen van Hofmans Tapijten naar een allround specialist op al het gebied van interieurstoffering. Met de verkoop van harde vloersoorten zoals laminaat, PVC, parket, vinyl en marmoleum werd het assortiment uitgebreid. Zoon Twan Hofmans heeft in 1996 het stokje van zijn vader overgenomen en hij had grote plannen. Er werd een hele nieuwe showroom aangebouwd waar gordijnen en raamdecoratie worden aangeboden. Kortom bij Hofmans Tapijten kun je voor alle mogelijke producten terecht om je woning of kantoor te stofferen.

Nieuwe wind

Eind 2016 heeft Hofmans Tapijten opnieuw een grote stap gezet om ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn en om een stuk continuïteit te waarborgen. Met de strategische overname van Thuisweb BV, de grootste online speler in de markt voor woning- en projectstoffering, hebben we een grote stap voorwaarts gezet. We gaan onze klanten via alle mogelijke communicatiekanalen bedienen. Online en off-line komen samen. Dit was ook hét moment om een nieuwe naam te kiezen. Een naam die de gehele lading van ons assortiment dekt. En een naam die klanten uitnodigt om binnen te lopen of contact te zoeken via alle kanalen van de digitale snelweg. We heten vanaf 2017 Hofmans at Home.

 

7.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd

“Bij Hofmans weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.”

Alle reviews

Alle A-merken met laagsteprijsgarantie

Bij Hofmans at Home vind je alle bekende merken. Daarnaast zijn wij exclusief leverancier van de premium merken Savensa (harde vloeren) en Next (tapijten). In totaal hebben we meer dan 60 A-merken in ons assortiment. En op al deze merken geven we je de laagsteprijsgarantie.

Professioneel advies

Onze productspecialisten staan altijd klaar om je persoonlijk te adviseren. Bij ons in de showroom. Maar ook in onze webshops, via de chat. Probeer het maar eens!

Vakkundig gelegd of gemonteerd

Een nieuwe inrichting is een behoorlijke investering, die jarenlang mee moet. Daarom is het heel belangrijk dat je nieuwe vloer vakkundig wordt gelegd en dat gordijnen, jaloezieën of zonwering nauwkeurig worden gemonteerd. Als je gebruik maakt van onze leg- en montageservice, dan heb je die zekerheid. En dat kunnen ze niet bij elke woonwinkel zeggen!