Verantwoord Groen
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 21.00 geopend

 

 

 

 

MVO ondernemen steeds  belangrijker

Als Hofmans at Home nemen wij graag onze verantwoordelijkheid. Of het nou gaat om het leveren van producten, het verlenen van diensten of om het omgaan met personeel. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de wereld om ons heen.

 

Selectie leveranciers

Als verkooporganisatie heb je uiteraard te maken met vele inkoopkanalen. Uiteraard bepaalt de vraag uit de markt welke producten je wilt aanbieden. Om onze klanten naar volle tevredenheid te kunnen bedienen maken we daarom keuzes. Welke producten bied je aan én van welke leverancier betrek je deze koopwaar.

Een voorbeeld: Linoleum kunnen we bij verschillende leveranciers inkopen. Wij hebben de keuze gemaakt om dit te doen Bij Forbo. Het product is van zichzelf niet al milieuvriendelijk qua productieproces. Forbo gaat echter nog verder. Zij leveren bij ons speciale afval containers waarin wij het snij afval van hun marmoleum (linoleum) producten kunnen deponeren. Op die manier wordt het afval 100% gerecycled. Forbo is een voorbeeld van een hele groene leverancier. Dat lees je hier ook op de website van Forbo.

Aangesloten initatieven

https://www.hofmansathome.nl/write/Afbeeldingen1/content/restart.jpeg?preset=content https://www.hofmansathome.nl/write/Afbeeldingen1/content/vloerretour slider -def.jpeg?preset=content 

Huisvesting en energievoorziening 

Wij gaan het dak van ons pand in zijn geheel bedekken met zonnepanelen Ook op die manier willen we graag bijdragen aan het opwekken van groene stroom. 

Daarnaast hebben we in onze nieuwe bedrijfskantine gekozen voor verwarming op stroom. Dit is een eerste stap naar verwarmen zonder gebruik te maken van aardgas.