Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral
meer zekerheid.

1 Extra garantie

CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie

2 Veilig (aan)betalen

Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.

3 Onpartijdige klachtafhandeling

Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.

Bron: http://www.cbw-erkend.nl

Bekijk de algemene voorwaarden hier:

AV2022_WONEN_onlineversie.pdf