Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Relaxfauteuil met handmatige bediening relaxstanden

De zeer uiteenlopende collectie fauteuils die Hofmans aan jou presenteert staat volledig in het teken van individueel comfort. Heerlijk, comfortabel zitten met een design dat het beste bij jou past. Zo lees je in deze fauteuils zorgeloos een boek, doe je een middagdutje of kijk je ontspannen televisie.

De relaxfuncties waarover de stoelen beschikken zijn zeer divers. Om te beginnen zijn ze voorzien van een pushback systeem dat ze met een simpele beenbeweging in een relaxstand brengt. Een hendel brengt daarnaast eenvoudig het deel voor je benen omhoog. Ook zijn er fauteuils die traploos en synchroon in iedere stand vastgezet kunnen worden. Een andere luxe waarvan verscheidene designs zijn voorzien is een gasdrukveer om delen van de fauteuil afzonderlijk te bedienen. Last but not least vind je bij Hofmans in Cuijk manuele systemen waarbij het zit- evenals het rugvlak in een achteroverleunende stand komen wanneer je het beendeel omhoog beweegt.

Wij nodigen je van harte uit in Cuijk om samen te bekijken hoe je thuis het optimale zitcomfort mag ervaren. De professionele raadgeving van onze adviseurs zorgt ervoor dat jouw voorkeur gekoppeld wordt aan het brede scala mogelijkheden. Levering door heel Nederland is, evenals de raadgeving, uiteraard geheel vrijblijvend ofwel kosteloos.

Neem nu meteen contact op  085 8888 001

 

7600 m2 De grootste showroom van Nederland
60 jaar vakmanschap
Scherpste prijs gegarandeerd