Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend
Vakmanschap door ervaring
  • Advies door projectexperts
  • Altijd de scherpste offerte
  • Onze stoffeerders zijn vakmensen
Vertrouwd door: logo NEC Nijmegen logo PMC invest logo Hotel Grand Amsterdam logo Radboud UMC logo Fitland logo Van der Valk logo Waldof Astoria Hotels & Resorts

Projectstoffering: Al 60 jaar jouw specialist

Toen we 60 jaar geleden begonnen met de verkoop van kamerbreed tapijt, bedienden we aanvankelijk alleen de particuliere markt. Maar al snel wisten ook steeds meer bedrijven ons te vinden.

Inmiddels is de zakelijke markt verantwoordelijk voor bijna de helft van onze werkzaamheden. In kantoren, winkels, horecazaken en publieke ruimtes door heel Nederland vind je vloeren, raamdecoratie en kunstgras van Hofmans.

Van de persruimte bij voetbalclub N.E.C. tot het Waldorf Astoria Hotel. Van het Radboud Ziekenhuis tot het hoofdkantoor van Nike.

Bekijk voorbeelden van projecten in verschillende branches:

Onze stoffeerders zijn vakmensen. 

De mensen die het werk moeten maken en jou uiteindelijk moeten verblijden met een nieuwe vloer of nieuwe raamdecoratie zijn stuk voor stuk professionals. Wij werken voor 80% met ons eigen team van stoffeerders. Allen goed geschoold en een aantal hebben alle certificeringen die je kunt bedenken. Wij zijn bijvoorbeeld ook bevoegd om marmoleum te leggen in een OK kamer in het ziekenhuis. 

Prijs, kwaliteit en duurzaamheid

Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding zien wij duurzaamheid steeds belangrijker worden in de zakelijke markt. Ook dat is een reden waarom steeds meer organisaties voor Hofmans kiezen. Onze materialen en producten voldoen aan strenge eisen en ook bij de realisatie houden wij rekening met het milieu.

Complete ontzorging

Een ander belangrijk pluspunt voor veel bedrijven en instellingen is dat wij je compleet kunnen ontzorgen: van advies tot en met oplevering. We kijken en denken graag met je mee en stemmen onze planning zo veel mogelijk af op jouw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij onze werkzaamheden bijvoorbeeld ook op zaterdag of zondag inplannen als dat beter uitkomt, of eventueel zelfs ’s nachts.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

"Ze redeneren niet vanuit hun eigen planning, maar vragen wanneer het jou uitkomt. Wij kunnen echt op ze rekenen." - Fitland

Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?

Neem contact met ons op

Direct offerte aanvragen