Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Projectstoffering voor restaurants

De inrichting is enorm bepalend voor de sfeer die je als restaurant wilt uitstralen. En de inrichting, die begint bij de stoffering. Hofmans heeft veel ervaring met stofferingsprojecten in de horeca. Van kleine eetcafés en brasserieën tot grote restaurants en eetgelegenheden in hotels. Onze productspecialisten weten waarover ze praten en adviseren je graag.

CASE

Van der Valk Hotel Cuijk

Hofmans werkt al voor Van der Valk Hotel Cuijk sinds deze vestiging van de bekende hotel- en restaurantketen werd geopend, nu bijna 20 jaar geleden. In het restaurant, maar ook in de zalen en op de kamers; als er ergens een vloer gelegd moet worden, dan is één telefoontje voldoende.


De samenwerking verloopt bijzonder soepel, aldus Fred van der Valk: “Als ik bel, dan kunnen we meteen overgaan tot zaken. Gelijk spijkers met koppen slaan. En wat ze afspreken, dat doen ze ook. De werkzaamheden gaan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Het is niet zoals bij een kantoorpand, waar je een heel weekend hebt om een vloer te leggen. Hier is het altijd een puzzel om dingen voor elkaar te krijgen. Bij Hofmans verplaatsen ze zich helemaal in onze bedrijfsvoering. Je merkt dat ze de bereidheid en de wil hebben om ons compleet te ontzorgen. Echt, een soepeler bedrijf ben ik nog nooit tegengekomen.”

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

“Als ik bel, dan kunnen we meteen overgaan tot zaken. Gelijk spijkers met koppen slaan. En wat ze afspreken, dat doen ze ook". - Fred van der Valk
Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op