Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Relaxfauteuil elektrisch

Heerlijk ontspannen in een stoel? Optimaal genieten? Even zo min mogelijk inspanning? Een stoel die jarenlang meegaat?

De gevarieerde collectie elektrische fauteuils van Hofmans, gerepresenteerd in onze showroom in Cuijk, beantwoordt al deze vragen volmondig positief. Elektrische stoelen zijn hèt antwoord op de vraag naar optimaal zitcomfort samengebracht met tijdloze vormgeving.

Elektrische fauteuils kunnen op verscheidene plaatsen versteld worden om voor ieder individu de perfecte houding te vinden. De perfecte houding wordt, door middel van één druk op de knop, geheel automatisch gevonden. Met trots presenteren we je een zeer uiteenlopende collectie: de diversiteit op het gebied van vormgeving, kleurtinten en bestuurssystemen is nagenoeg eindeloos.

Tijdens jouw bezoek aan Cuijk, helpen onze adviseurs jou met veel plezier evenals deskundigheid, in de keuze voor een fauteuil die het beste bij je past. Zo zijn de lengte, breedte en diepte voor werkelijk ieder individu te bepalen. Je neemt eenvoudigweg plaats in onze teststoel en zo berekenen wij wat de ideale hoogte en zitdiepte voor je is. Daarbij wordt logischerwijs uitleg gegeven welke voordelen je hebt van specifieke uitvoeringen en mogelijkheden.


Uit welke streek je ook afkomstig bent, levering door heel Nederland maakt zonder twijfel deel uit van onze serviceverlening. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. 
Zodoende ben je bij Hofmans aan het goede adres voor een gedetailleerd, vakkundig advies op maat en verzekerd van het ultieme zitcomfort. Jouw voorkeur wordt op een professionele manier samengebracht met een breed scala aan mogelijkheden.

Neem nu meteen contact op  085 8888 001


7.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd