Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Aanleg vloerverwarming

Om je echt van A tot Z te ontzorgen bieden we ook de aanleg van vloerverwarming aan. Door te kiezen voor Hofmans at Home ben je verzekerd van een vakkundige aanleg van zowel je vloerverwarmingsinstallatie als je vloer - waardoor jij als klant in geen van deze processen voor onaangename verrassingen zal komen te staan. 

Waarom vloerverwarming? 

  • Energiezuinig
    Vloerverwarming zorgt voor een consistente, efficiënte warmteverdeling. Het systeem werkt al op een lage watertemperatuur van zo'n 35 °C. Dit vergt dan ook minder energie dan radiatoren of convectoren. Door deze verwarmingsmethode, bespaar je gemiddeld 15% op de verwarmingskosten! 

  • Veilig & comfortabel
    Vloerverwarming verbetert de luchtkwaliteit en zorgt voor meer veiligheid in je woning. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over scherpe randen of warme oppervlakten van radiatoren waar kinderen zich aan kunnen bezeren. 

  • Ruimtebesparend 
    Dankzij vloerverwarming kun je genieten van een volledig verwarmde ruimte, zonder radiatoren.  Hierdoor kun je de extra ruimte benutten zoals jij dat wilt en hoef je geen rekening meer te houden met het inrichten om de radiatoren heen.

Hoe wordt de vloerverwarming aangebracht? 

Onze vakmensen zullen de vloerverwarming aanbrengen middels infrezen. Dit houdt in dat de bestaande afwerklaag wordt ingeslepen waardoor we je in een zeer korte tijd kunnen voorzien van een uiterst comfortabel en energiezuinig temperatuursysteem. Doordat we gebruik maken van de bestaande vloer hoeft u geen rekening te houden met droogtijden of extra vocht in de woning. Met onze speciale stofarme vloerfreesmachine worden de sleuven in een slakkenhuis patroon geslepen. Omdat de slangen dicht tegen het oppervlak aanliggen, zorgt deze methode voor de snelst & best mogelijke verdeling van de warmte in de vloer.

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

https://www.hofmansathome.nl/write/Afbeeldingen1/content/Vloerverwarming_1.jpg?preset=content