Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Relaxfauteuil met sta op hulp

Sta op stoelen zorgen ervoor dat je zelf gemakkelijk uit je fauteuil kunt komen. Elke stoel gaat door de speciale technologie omhoog en kantelt tevens iets zodat je zonder moeite opstaat. Derhalve vraagt deze hoogwaardige fauteuil niet alleen minder inspanning, hij biedt je tegelijkertijd meer vrijheid en zelfstandigheid. Onze gehele collectie is dusdanig vormgegeven om ervoor te zorgen dat jouw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en maximaal wordt ondersteund. 

De eerder genoemde natuurlijke houding wordt veroorzaakt door het grotendeels wegvallen van de druk op de wervelkolom wanneer een sta op stoel in de kantelstand staat. Bovendien stimuleert een sta op stoel in ligstand de ontspanning van jouw spieren, komt het jouw bloedcirculatie ten goede en wordt de afvoer van vocht uit de onderbenen gestimuleerd. Dit is eenvoudigweg te danken aan het feit je benen in deze specifieke houding hoger gepositioneerd zijn dan je hart. 

De sta op designs zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen van small tot large. Daarnaast worden ze stuk voor stuk geheel op maat voor jou ingesteld. Zo geniet je thuis van de perfecte zithoogte en diepte. Je bent van harte welkom in Cuijk om te ervaren wat relaxfauteuils voor jou kunnen betekenen. Het maken van een keuze wordt vereenvoudigd door professionele raadgeving van een van onze adviseurs. Dit advies is uiteraard geheel vrijblijvend.


Uit welke windstreek je ook afkomstig bent, levering door heel Nederland maakt zonder twijfel deel uit van onze serviceverlening. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. 
Zodoende ben je bij Hofmans aan het goede adres voor een uitgebreid, vakkundig advies op maat. Jouw voorkeur wordt op een professionele manier samengebracht met een breed scala aan mogelijkheden.

Neem nu meteen contact op  085 8888 0017.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd