Projectstoffering voor kantoren
NEC Official Business Partner

Projectstoffering voor kantoren

Voor winkels en kantoren is een representatieve uitstraling minstens zo belangrijk als de functionele eisen die er aan de stoffering worden gesteld, zoals belastbaarheid en slijtagebestendigheid. Wij helpen je graag om hierin de optimale balans te vinden.

Case

PMC Invest

PMC Invest is in de regio Nijmegen een bekende verhuurder van kantoorruimte en bedrijfspanden. Gezien de goede reputatie van het vastgoedbedrijf, vragen zakelijke huurders PMC Invest vaak ook advies over zaken die niet direct met het vastgoed te maken hebben, zoals de stoffering. En wie beveelt PMC Invest in dat geval graag aan? Hofmans. 

Directeur PMC Invest: “Het gaat voornamelijk om tapijt en tapijttegels, maar bijvoorbeeld ook wel eens om jaloezieën. De kantorenmarkt is een wisselende markt en daar moet je in kunnen meebewegen. Sommige klanten willen lang huren, andere kort. In Hofmans hebben wij een flexibele partner gevonden, die voor al die situaties een passende oplossing heeft. Ook voor niet-langdurige overeenkomsten kunnen ze altijd een kwalitatief goed tapijt vinden. Daarom geven wij eigenlijk altijd de naam van Hofmans door. Ze hebben een behoorlijke showroom, een ruime keus en besteden veel tijd en aandacht aan hun klanten. Kijk, iedereen maakt wel eens fouten, maar bij Hofmans komt dat weinig voor. En als er dan toch iets gebeurt, dan lossen ze het meteen op. Ik denk dat we al wel vijftien jaar samenwerken, dus ja: ik durf gerust te zeggen dat ik insta voor de kwaliteit van Hofmans.”

 

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

 

"Kijk, iedereen maakt wel eens fouten, maar bij Hofmans komt dat weinig voor. En als er dan toch iets gebeurt, dan lossen ze het meteen op". - Directeur PMC Invest

 

Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op