Projectstoffering voor hotels
NEC Official Business Partner

Projectstoffering voor hotels

In de hotelbranche gelden uitzonderlijk hoge kwaliteitseisen. Onze productspecialisten werken dan ook graag voor opdrachtgevers in deze branche; daar komt hun vakmanschap optimaal tot hun recht. We zorgen er bovendien voor dat alles geruisloos wordt gelegd, buiten het zicht van de gasten. Alleen het resultaat, dat mag zeker gezien worden!


CASE

Gielissen Neos Interieurprojecten

Met Gielissen heeft Hofmans in de loop der jaren al verschillende interieurprojecten succesvol afgerond. Opvallende projecten voor hotels waren de inrichting van het Waldorf Astoria en The Grand, beide in Amsterdam.

Senior projectmanager Marco Sturmans van Gielissen: “Een van de eerste klussen die we samen deden, was een groot interieurproject voor woningcorporatie Woonbedrijf in Eindhoven. Dat verliep erg goed. Dus toen een collega me vroeg of ik Hofmans kon aanraden voor het Waldorf Astoria kon ik met een gerust hart zeggen: zeker mee gaan praten. Het Waldorf is  een van de voornaamste hotels in Amsterdam. Een klant met hoge eisen, die vraagt om een heel hoog afwerkingsniveau. En voor The Grand geldt eigenlijk hetzelfde. Hofmans heeft beide projecten naar grote tevredenheid opgepakt. Ze konden prima mee in het kwaliteitsniveau, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar het grootste pluspunt vind ik hun operationele flexibiliteit en snelheid. Bij hotels heeft een renovatie een enorme impact. Je moet snel door het hotel heen, zonder dat gasten er last van hebben, dus slim plannen. Hofmans reageert snel en doet niet moeilijk over werktijden. Zelfs als het een keer ’s nachts moet, dan hoor je ze daar niet over. We gaan nu voor een winkelcentrum in Glasgow de publieke trappen duurzaam bekleden, en dat doen we ook weer samen.”

 

 

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

​"Dus toen een collega me vroeg of ik Hofmans kon aanraden voor het Waldorf Astoria kon ik met een gerust hart zeggen: zeker mee gaan praten". - Marco Sturmans van Gielissen Neos
Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op