Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Projectstoffering voor sportorganisaties

Hofmans heeft iets met sport. Met dezelfde energie die je op sportvelden en in sporthallen ziet, doen wij ons werk in de ruimtes daaromheen. Van kantines en kleedlokalen tot ontvangst- en kantoorruimtes, voor zowel amateurverenigingen tot professionele sportorganisaties. Want voor wie z’n werk graag goed doet, is stofferen ook topsport!


Case

N.E.C.

Behalve sponsor is Hofmans bij N.E.C. ook al jaren hofleverancier als het gaat om projectstoffering. Zo heeft Hofmans at Home onder andere de stoffering van de business-ruimtes en het spelershome van de Nijmeegse eredivisieclub verzorgt. 

Stadionmanager Theo van Benthum van N.E.C.: “We werken al samen sinds het nieuwe stadion er is, dus dat is al een jaar of twintig. Ze denken echt met ons mee en ook over het vakmanschap van Hofmans ben ik zeer te spreken. En of het nu om vloerbedekking gaat of om pvc vloeren, de prijs-kwaliteitverhouding klopt altijd.”

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

"We werken al samen sinds het nieuwe stadion er is, al een jaar of twintig dus. Ze denken echt met ons mee en ook over het vakmanschap ben ik zeer te spreken". - Theo van Benthum stadionmanager van NEC 

Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op