Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Veilig terug naar kantoor


Nu Nederland langzaam uit de lock-down komt, zoeken bedrijven naar een evenwicht tussen enerzijds de gezondheid en het welzijn van werknemers en anderzijds het heropenen van de economie. Het is in deze essentieel om kantoren uit te rusten met doelmatige routes en zones - die overeenstemmen met de richtlijnen van de regering.

Hofmans at Home's ruime portfolio biedt eindeloze designmogelijkheden en kansen voor het uitdrukken van jouw merkidentiteit maar kan ook worden gebruikt om een inspirerende overgang te creëren tussen twee gebieden. Juist vloerbedekking kan een belangrijke rol spelen bij het oplossen van problemen die zich voordoen bij terugkeer naar kantoor. Naast dat vloerbedekking bijdraagt aan een prettige en gezonde werkplek, kan het doormiddel van het aangegeven van routes en zones optimaal dienen. 

Door bewegwijzering aan te brengen in de vloerbedekking worden werknemers er constant, helder en visueel aan herinnerd hoe ze zich door de kantoren moeten bewegen terwijl ze voldoende afstand kunnen houden. Tapijttegels en luxe vinyl-tegels (pvc-vloeren) bieden grenzeloze mogelijkheden aan patronen en kleuren en kunnen zowel afzonderlijk als samen worden gebruikt.

Ben je benieuwd naar alle uiteenlopende mogelijkheden en ontvang je graag advies op maat? Neem dan contact op met onze projectafdeling of vraag direct een offerte aan!

 

 

 

 

 

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen