Projectstoffering voor health & wellness
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Projectstoffering voor health & wellness

In de health & wellness zijn productspecificaties van essentieel belang. Sportvloeren vragen om een bepaalde mate van demping en moeten makkelijk te reinigen zijn. En in een wellness-omgeving is de vloer onderdeel van de totaalbeleving en moet deze warm en prettig aanvoelen. De productspecialisten van Hofmans kunnen je voor elke situatie een passende oplossing adviseren.

CASE

Fitland

De samenwerking tussen Fitland en Hofmans Tapijten gaat ruim 25 jaar terug, toen Fitland nog bestond uit één vestiging; Fitland Mill. Inmiddels is Fitland uitgegroeid tot een landelijke keten met meer dan 40 fitnesscentra en 6 XL-locaties, die ook over een hotel, wellness resort en horeca beschikken. De dienstverlening van Hofmans groeide in de loop van de jaren met Fitland mee. 


Thomas Vloet, general manager van de locatie Fitland Mill: “Hofmans doet alles wat met inrichting te maken heeft op het gebied van vloeren en vitrage, op al onze vestigingen. Te denken valt aan vloerbedekking, PVC vloeren, gordijnen en vitrage. Hofmans is erg goed in het vinden van de beste oplossing voor een betaalbare prijs. Ze geven uitstekend interieuradvies en ook hun reactiesnelheid is een sterk punt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een keer een lekkage gehad en stonden ze de volgende dag al meteen klaar. Wat ook typisch Hofmans is: ze redeneren niet vanuit hun eigen planning, maar ze vragen wanneer het jou uitkomt. Wij kunnen echt op ze rekenen.”

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

​"Ze geven uitstekend advies en ook hun reactiesnelheid is een sterk punt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een keer een lekkage gehad en stonden ze de volgende dag al meteen klaar".  - Thomas Vloet van Fitland

 

Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op