Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Projectstoffering voor aannemers en architecten

Voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten werken wij nauw samen met aannemers, (interieur)architecten en meubelleveranciers. Wij denken graag constructief mee, om de stoffering optimaal te integreren in het totaalplaatje.

Voorbeelden projecten aan de hand van foto's
Case

BCP Bouw

BCP Bouw uit Cuijk werkt voor de stoffering van nieuwbouwprojecten regelmatig samen met Hofmans. Daarbij gaat het om uiteenlopende projecten. De ene keer om een kantoortje van 30 vierkante meter, de andere keer om een school van 2.000 vierkante meter.

Directeur Theo Hendriks van BCP Bouw: “Als de vloerbedekking in ons pakket zit, en dat is bij utiliteitsbouw nogal eens het geval, dan zoeken we de samenwerking met Hofmans. Dat is voor ons een betrouwbare partner in het hele traject: de offertefase, de uitvoering en de nazorg. Ze communiceren goed over de planning en ze komen de planning ook na. Dat is voor ons erg belangrijk. Want als de stoffering aan de beurt is, dan zit je altijd in de laatste fase van de bouw, tegen de oplevering aan. Dan kun we het ons niet meer veroorloven om uit te lopen. Soms wringt het wel eens, maar dan stellen ze zich bij Hofmans altijd flexibel op. Dan werken ze ’s avonds of op zaterdag door om de planning alsnog te halen.”

Foto's van betreffende projecten

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

7.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project? Neem contact met ons op