Projectstoffering voor onderwijs
NEC Official Business Partner

Projectstoffering voor onderwijs

In scholen en andere onderwijsinstellingen is het zaak om je werkzaamheden zo geruisloos mogelijk uit te voeren. In het onderwijs kun je tijdens de schoolvakanties veel doen. Gezien onze ervaring in deze sector begrijpen wij als geen ander dat de projectplanning bij onderwijsinstellingen van essentieel belang is.

Case

SKOV

SKOV (Stichting Katholiek Onderwijs Vierlingsbeek) is de overkoepelende organisatie van vijf scholen in Vierlingsbeek, Holthees, Vortum-Mullem, Maashees en Overloon. Bij verschillende van deze scholen leverde en legde Hofmans in de afgelopen jaren nieuwe vloeren.

 

Paul Stiphout, conciërge bij SKOV: “Het grootste project was in Vierlingsbeek. Daar hebben we twee jaar geleden de hele school vernieuwd. De gangpaden hebben toen een pvc vloer gekregen met een houtmotief en leuke stukjes ertussen, zodat de kinderen erop kunnen hinkelen. Ook hebben we veertien lokalen compleet vernieuwd. Voor dat soort grote opdrachten vragen we vooraf offertes bij diverse partijen aan. Hofmans kwam daar als beste uit. Qua prijs, maar ook qua mogelijkheden. Wat ik ook belangrijk vind: dingen die afgesproken worden, komen ze na. En als er iets is, hoef je maar een belletje te plegen. Dan komt er meteen iemand kijken om het op te lossen.”

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

En als er iets is, hoef je maar een belletje te plegen. Dan komt er meteen iemand kijken om het op te lossen.” - Paul Stiphout conciërge bij SKOV
Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project?Neem contact met ons op