Projectstoffering voor VvE’s
NEC Official Business Partner

Projectstoffering voor VvE’s

Ben je namens een VvE verantwoordelijk voor de stoffering van de gezamenlijke ruimtes in je appartementsgebouw? Wij sturen je niet alleen een offerte, maar helpen je ook met informatie ten behoeve van de besluitvorming. Desgewenst komen we naar de VvE-vergadering om vragen van individuele leden te beantwoorden.

Voorbeelden projecten aan de hand van foto's
Case

VvE Groot Berg en Dal

Groot Berg en Dal heeft 126 service-appartementen voor veelal gepensioneerde bewoners. In het kader van de revitalisering van het complex zijn begin 2017 de gangen in de openbare ruimtes onder handen genomen. Daarbij ging het in totaal om ruim 800 m2 aan vloerafwerking, compleet gelegd.

Patrick Bronstijn, directeur van de VvE: “In overleg met Hofmans hebben we gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit pvc. Dit vanwege de duurzaamheid, de investering voor de lange termijn en met het oog op schoonmaak en onderhoud. Met een werkgroep van betrokken bewoners hebben we ons eerst goed georiënteerd. Bij Hofmans hebben we een rondleiding gekregen en diverse producten gezien. Vervolgens zijn we tot een keuze gekomen qua model en motief. Behalve het deskundige advies ervaren wij ook de dienstverlening van Hofmans als uitstekend. Ze houden zich keurig aan de gemaakte planning. En we krijgen hier vaste mensen over de vloer, die duidelijk gewend zijn om in een bewoonde omgeving te werken. Ze houden de overlast tot het minimum beperkt, houden de looplijnen vrij voor bewoners en laten de werkplek steeds schoon achter als ze naar huis gaan.”

Foto's van betreffende project

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

7.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project? Neem contact met ons op