Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Projectstoffering voor woningcorporaties

Van het vervangen van een paar deurmatten tot de begeleiding van complete renovaties. Voor woningcorporaties verzorgen we onder meer de stoffering van algemene ruimtes in gebouwen en de aanleg van buitenzonwering. Desgewenst kunnen we ook een collectief aanbod verzorgen, waarbij individuele huurders hun eigen inrichting voordelig kunnen aanschaffen.

Case

Diverse woningcorporaties

Voor verschillende woningcorporaties en woningbouwverenigingen verzorgt Hofmans al jaren de stoffering van het woningbezit. Daarbij gaat het om grote regionale corporaties zoals Pantein en Mooiland, maar bijvoorbeeld ook om zorgorganisaties als Pluryn en Stichting Driestroom, die veel woonlocaties in hun beheer hebben.

In de meeste gevallen schakelen deze organisaties ons in voor het leveren en leggen van vloeren en het aanbrengen van raamdecoratie in het kader van renovatieprojecten. Daarnaast verzorgen we ook regelmatig de stoffering bij nieuwbouwprojecten. Naast onze prijs-kwaliteitverhouding werken woningcorporaties vooral graag met Hofmans vanwege onze omvang en flexibiliteit. Wij kunnen ook grote projecten aan. En als dat moet kunnen we snel een tandje bijschakelen, bijvoorbeeld in het geval van een krappe planning.
 

Foto's van betreffende projecten

Project offerte aanvragen

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Drie belangrijke reden waarom bedrijven en instellingen voor Hofmans kiezen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Concurrerende offerte, efficiënte uitvoering

Complete ontzorging

Van advies en visualisatie tot inmeten en montage

Aandacht voor duurzaamheid

Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen

Projectbegeleiding Altijd een vaste contactpersoon
8,9 Klantwaardering
Scherpste prijs Gegarandeerd
Meer informatie? Een offerte voor je eigen project? Neem contact met ons op