Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Hoe kies je een nieuwe vloer?

Leestijd:
3 minuten


Ga jij verhuizen of heeft jouw woning een opknapbeurt nodig? Met een nieuwe vloer geef jij jouw woning een hele nieuwe uitstraling en bepaal je de basis van het interieur. Best een belangrijke keuze dus en daarmee niet een gemakkelijke keuze. Bij Hofmans helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Hier alvast onze eerste tips!

Bepaal vooraf het budget

Het makkelijkst is om te beginnen met het bepalen van het budget. Dit geeft jou meteen een bepaalde richting en voorkomt ook teleurstellingen. Bedenk hoeveel jij wilt investeren in een nieuwe vloer. 

Denk na over praktische zaken

Natuurlijk wil jij dat jouw vloer mooi is en goed bij het interieur past. Echter is het verstandig om eerst te kijken naar praktische zaken. Heb je jonge kinderen of huisdieren? Hoe wordt de vloer gebruikt en wil je bijvoorbeeld vloerverwarming? Wanneer je dit allemaal op een rijtje hebt, is het vervolgens makkelijker om de juiste vloer uit te zoeken. 

Bepaal de sfeer en stijl

Wanneer je hebt nagedacht over een budget en de praktische zaken kun je gaan kijken naar de sfeer en stijl. Een vloer bepaald voor een groot deel de uitstraling van een interieur. Voor welke uitstraling wil jij gaan? Strak, modern, landelijk, industrieel of misschien Scandinavisch?  Je zou een moodboard kunnen maken om de sfeer die jij in je hoofd hebt te visualiseren. Zo kun je ook gelijk zien of alle kleuren in jouw interieur goed bij elkaar passen.

Neem de tijd

De keuze van een nieuwe vloer maak je niet zomaar. Het is belangrijk om hiervoor de tijd te nemen en je naast online ook in showrooms te oriënteren. Hier kun je de vloeren echt zien en voelen.

Bij Hofmans at Home kun je terecht voor goed advies en vakmanschap. We helpen je graag met de keuze van een nieuwe vloer. Meer weten of inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom in Cuijk!

 
Laat je inspireren in onze showroom in Cuijk en bekijk onze ruime collectie aan vloeren!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd