Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Dit moet je niet doen als je een houten vloer hebt

Leestijd:
2 minuten 

Een houten vloer is een echte sfeermaker in het interieur. Authentiek, klassiek, stijlvol, modern, vintage of landelijk; je hebt ze in allerlei stijlen. Stuk voor stuk een echte toevoeging in jouw interieur. Wél vraagt een houten vloer om enig onderhoud. In dit blog vertellen wij je wat je in ieder geval niet moet doen.

#1 Te nat dweilen
Te veel water is niet goed voor de houten vloer. De vloer kan bijvoorbeeld kromtrekken of verkleuren. Dit wil je natuurlijk niet!

#2 Schoenen dragen tijdens het dweilen
Er zit altijd wel wat vuil onder je schoenen. Zorg er daarom voor dat als je jouw houten vloer gaat dweilen dat je schoenen uittrekt. Zo voorkom je dat de vloer meteen weer vies wordt.

#3 Geen schoonloopmat hebben
Het is aan te raden om bij de voor- en achterdeur een schoonloopmat te hebben. Wanneer mensen bij binnenkomst meteen hun voeten vegen, scheelt dat een hoop schoonmaken!

#4 Geen viltdoppen onder de meubels hebben
Om krassen in jouw mooie houten vloer te voorkomen is het handig om viltdoppen onder verschillende meubels te hebben. Vooral bij de eetkamerstoelen omdat je die telkens heen en weer schuift. 

#5 Speelgoed over de vloer laten slingeren
Wanneer je kinderen hebt, herken je het vast wel: lego all over the place! Het is aan te raden om een kleed neer te leggen waar al het speelgoed op kan liggen. Zo voorkom je krassen en slijtage.

Vragen over het onderhouden van jouw houten vloer? Neem contact met ons op via 085 8888 001 of kom langs in onze showroom in Cuijk!

Laat je inspireren in onze showroom in Cuijk en bekijk onze ruime collectie aan vloeren!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd