Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

De drie meest kindvriendelijke vloeren

Leestijd:
3 minuten

Het vinden van de perfecte vloer is altijd lastig. Er zijn zoveel aspecten waar je rekening mee moet houden. Wanneer je ook nog eens te maken hebt met omvallende limonadeglazen, krassende legoblokken en heerlijke modderschoenen is het vinden van de juiste vloer al helemaal een uitdaging! Wat zijn nou de meest kindvriendelijke vloeren? Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Vinyl

Deze vloeren zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien ze een kras- en slijtvaste toplaag hebben. Rennen, vliegen, springen; het is allemaal geen probleem! Mocht dat een keer fout gaan, is het goed om te weten dat vinyl vloeren ook een zachte onderlaag hebben waardoor ze valveilig zijn.

Laminaat

Ook laminaat is een aanrader wanneer je een kindvriendelijke vloer zoekt. Naast het feit dat het er sfeervol uitziet en het soms niet van echt hout te onderscheiden is, kunnen deze vloeren goed tegen een stootje. Het schoonmaken is ook zo gebeurd. Even stofzuigen en eventueel een dweil erover heen is al voldoende. Geen vlek is te gek!

PVC

Tot slot is een PVC vloer ook een goede keuze als het gaat om kindvriendelijke vloeren. Het voordeel hiervan is dat ze bijna niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden zijn. Een PVC vloer is echter beter betaalbaar en makkelijker schoon te houden. Daarnaast is deze vloer geschikt voor vloerverwarming wat niet alleen fijn is voor spelende kinderen, maar ook voor mama’s voeten.

Bij Hofmans at Home adviseren we je graag verder over deze vloeren en laten we je alle mogelijkheden zien. In de showroom én online. Tot snel! 

Shop jouw nieuwe vloer bij Hofmans at Home!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd