Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Drie geschikte vloeren voor huisdieren

Leestijd:
3 minuten


Bij het kiezen van een nieuwe vloer moet je met veel dingen rekening houden. Wanneer je huisdieren hebt, zoals honden en katten, komt daar nog een factor bij. Vooral honden laten haren, vocht en vuil achter en daar moet jouw vloer wel tegen bestand zijn! We helpen je een handje en laten drie vloeren zien die geschikt zijn voor huisdieren. 

Vinyl

Deze vloersoort is bestendig tegen vocht en krassen. Uitgevallen haren kunnen gemakkelijk met de stofzuiger worden weggehaald en veel onderhoud heeft deze vloer niet nodig. Daarnaast is de vloer niet zo glad waardoor jouw huisdier meer grip heeft op de vloer.

Laminaat

Een houten vloer is af te raden omdat deze vrij glad is en minder goed tegen vocht kan. Wil je toch de look van een houten vloer? Dan is laminaat een goed alternatief! Zorg er wel voor dat het ruw laminaat is. Sommige laminaatvloeren kunnen namelijk heel glad zijn, waardoor jouw huisdier als een soort ‘bambi op het ijs’ door de huiskamer heen glijdt.

PVC

Ook PVC vloeren zijn geschikte vloeren voor huisdieren. Deze vloer neemt de temperatuur aan van de kamer. Niet alleen aangenaam voor de huisdieren, maar ook voor jou! Bovendien is PVC gemakkelijk in onderhoud en heb je er geen omkijken naar. 

Van tapijt komt spijt

We raden het af om tapijt te leggen in een woning waar honden en katten lopen. Vooral als je al last hebt van een allergie is het niet verstandig, omdat haren en stof hierin blijven hangen. Daarnaast is een tapijtvloer veel lastiger in onderhoud dan bovenstaande vloeren.

Wij helpen graag!

Bij Hofmans at Home adviseren we je graag verder in de zoektocht naar de geschikte vloer. Kom langs in onze showroom voor 7.600 m² wooninspiratie! Vragen? Je kunt ons bereiken op 085 8888 001.

 
Voor jouw nieuwe vloer zit je goed bij Hofmans at Home. Kom woonshoppen!

De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd