Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Ga jij voor trendy tapijt in huis?

Leestijd:
4 minuten

Wat zo fijn is aan tapijt is dat het warm en zacht is. Maar tapijt is ook heel trendy en je kunt er alle kanten mee op! Met de juiste kleur en uitstraling is tapijt alles behalve oubollig. Nog niet overtuigd van alle voordelen van tapijt? Dit soort vloerbedekking werkt ook isolerend én geluiddempend. 

Het kiezen van een nieuwe vloer is natuurlijk niet gemakkelijk. Inspiratie nodig? Bekijk een aantal van onze favorieten.

Out of the box

Wanneer je voor tapijt kiest, hoef je natuurlijk niet per se te kiezen voor een effen kleur. Kijk net even verder dan dat en je zult zien dat er allerlei prachtige patronen zijn. Patronen die jouw huis een totaal andere uitstraling kunnen geven! Het tapijt hieronder geeft de kamer bijvoorbeeld een prachtige vintage look. Omdat de basis rustig is met naturel tinten, komt het tapijt prachtig tot zijn recht en oogt het niet te druk.

Bonaparte Vintage 192-203

Kleur op de muur of kleur op de vloer?

Wanneer je meer kleur in huis wilt, denk je misschien snel aan het schilderen van een wand. Wat nou als je kleur in huis brengt door middel van tapijt? Ons advies: ga voor een rustige kleur die enigszins tijdloos is. Dan heb je er het langst plezier van. Bekijk maar eens onderstaand voorbeeld. Wij zijn fan!

Interfloor Prestige Tapijt ID 464

The best of both worlds

Is dit een betonnen gietvloer of een tapijt? Op het eerste oog zou je denken dat dit een betonnen gietvloer is. Maar wanneer je iets beter kijkt, kom je erachter dat dit tapijt is. Met deze vloer heb je alle voordelen van een tapijt. Het is zacht, warm en veilig voor kinderen. Daarnaast heeft het de trendy uitstraling van een gietvloer. Helemaal van nu!

Interfloor Myscrete Tapijt ID 363 kleur 829 

Al ruim 60 jaar zijn we, bij Hofmans at Home, specialist in tapijten. Onze experts helpen jou graag om het perfecte tapijt uit te zoeken. Kom langs in onze showroom om 600 verschillende tapijten te kunnen zien én voelen. 

 

Kom langs in onze showroom in Cuijk voor 7.600 m² aan wooninspiratie!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd