Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

De voordelen van kunstgras

Leestijd:
4 minuten


Bij Hofmans at Home houden we van groen, binnen en buiten! Met de lente in zicht is het een perfect moment om na te denken over de inrichting van jouw tuin. Wanneer je een gazon in de tuin wilt, heb je de keuze uit natuurgras en kunstgras. 

Twijfel je nog? Lees in dit blog over alle voordelen van kunstgras!

Onderhoudsvriendelijk

Misschien wel het grootste voordeel is het gemak in onderhoud wanneer je kiest voor kunstgras. Je hoeft nooit meer te grasmaaien en er groeit geen onkruid. Hark wat blaadjes bij elkaar en jouw kunstgras ziet er weer tip top uit. Dit scheelt enorm veel tijd die je liever besteedt aan het relaxen in de tuin!

Echt nep

Waar vroeger kunstgras een duidelijke plastic look kon hebben, is tegenwoordig kunstgras bijna niet van echt te onderscheiden. De samenstelling met verschillende tinten groen en graslengtes geven kunstgras een natuurlijk uiterlijk. Het oog wil ook wat!

Lange levensduur

De keuze voor kunstgras is een keuze waar je 10 tot 25 jaar profijt van kan hebben. Wanneer je investeert in kwalitatief kunstgras heb je hier jaren plezier van. Ook bij intensief gebruik. Het gras is altijd groener in jouw eigen tuin, in plaats van bij de buren.

Groen bezig!

Omdat kunstgras geen water nodig heeft, ben je geen enkele druppel kwijt aan het gras. Scheelt enorm veel water! Daarnaast veroorzaak je geen CO2 uitstoot omdat je het gras niet hoeft te maaien. Kortom, je bent groen bezig!

Weet jij al precies wat je wilt? Shop dan jouw kunstgras op www.kunstgrasvoordelig.nl. Wil je meer weten over kunstgras? Bij Hofmans at Home hebben we een showtuin van wel 1.600 m². We adviseren je graag!

Bekijk onze ruime collectie aan kunstgras!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd