Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Gielissen Neos Interieurprojecten

Leestijd:
1 minuut

 
60 jaar geleden begonnen we met de verkoop van kamerbreed tapijt in de particuliere markt. Al snel wisten ook bedrijven ons te vinden. Vandaag de dag is de zakelijke markt bijna de helft van onze werkzaamheden. Zo vind je in kantoren, horecagelegenheden en publieke ruimtes door heel Nederland vloeren, raamdecoraties en kunstgras van Hofmans at Home. Ook met Gielissen Neos hebben we de afgelopen jaren verschillende interieurprojecten succesvol afgerond.

Omdat er in de hotelbranche uitzonderlijk hoge kwaliteitseisen gelden, komt het vakmanschap van onze productspecialisten optimaal tot hun recht. Zo heeft Hofmans de stoffering gedaan in het Waldorf Astoria en The Grand, beide prachtige hotels in Amsterdam. 

"Het grootste pluspunt vind ik de operationele flexibiliteit en snelheid van Hofmans" - Senior projectmanager Marco Sturmans van Gielissen

In de hotelbranche is een representatieve uitstraling minstens zo belangrijk als de functionele eisen die er aan de stoffering worden gesteld. Bij Hofmans at Home helpen we je graag om hierin de optimale balans te vinden. Vraag hier een offerte aan of bel gerust naar 085 8888 001. 

Kom langs in onze showroom in Cuijk voor 7.600 m² aan wooninspiratie!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd