Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

5 creatieve vloeroplossingen voor een kantoor

Leestijd:
4 minuten


Kantoorruimtes kunnen soms een stoffig imago hebben. Maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden als het gaat om creatieve vloeroplossingen. In deze tijd kun je echt niet achterblijven!

Door aandacht te besteden aan het interieur van jouw kantoor zorg je voor een representatieve uitstraling. Ontvang klanten met trots en laat een goede indruk achter.

In dit blog laten we je vijf creatieve vloeroplossingen zien voor op kantoor. Welke is jouw favoriet?

Branding: logo in de vloer

Een goede manier om het kantoor persoonlijk en uniek te maken is om jouw logo te verwerken in de vloer. Daarbij werk je meteen aan de branding van jouw kantoorpand. Met branding laat je jouw identiteit als bedrijf zien aan de klant. Het kantoor zal herkenbaar en representatief zijn.

Branding: huisstijl kleuren tapijttegels

Een andere manier van branden is jouw huisstijlkleuren te gebruiken in het ontwerp van de vloer. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan tapijttegels die je gemakkelijk kunt vervangen. 

Daarbij kun je kiezen voor vierkante tegels, maar je kunt ook kijken naar andere vormen, zoals een hexagon. De hexagon is een trendy vorm en zie je niet alleen terug in tapijttegels maar ook in bijvoorbeeld badkamertegels.

Bron: Pinterest


Bron: Tarkett 

Out of the box

Als we het hebben over creatieve vloeroplossingen hoeven we niet binnen de lijntjes te denken. Vooral een kantoorruimte is dé plek om los te gaan met bijzondere vloeren.

Zo ook onderstaande vloer waarbij functionaliteit gecombineerd wordt met een opvallend design. De regenboog-kleurige strepen op de grond leiden je naar verschillende kantoorruimtes. Handig en het ziet er geweldig uit.

Bron: Béhance

Make it fun!

Natuurlijk kan een kantoorruimte met een knipoog worden ingericht. Maak het leuk voor zowel klanten als je werknemers. Dit kan bijvoorbeeld door een soort voetbalveld te creëren met behulp van tapijt.  

Heb jij sportieve werknemers die graag in de middagpauze een balletje trappen? Dan is dit wellicht iets voor bij jou op kantoor! 

Bron: Architizer

Haal buiten naar binnen

Er staan vast wel wat planten op bij jou op kantoor. Dit is goed voor de luchtzuiverheid én het ziet er stijlvol uit. Planten zijn dan ook onmisbaar in een werkruimte.

Maar heb je er wel eens aan gedacht om kunstgras te gebruiken? Op deze manier haal je buiten naar binnen, maar heb je er geen onderhoud aan. Je kunt kunstgras op vele manieren toepassen. Baken er bijvoorbeeld ruimtes mee af of zet er een tafeltennistafel op, zoals hieronder gedaan.


Bron: Pinterest

Heb je, na het zien van deze vloeren, inspiratie gekregen voor jouw eigen kantoor? Bij Hofmans at Home zijn we gespecialiseerd in projectstoffering en we gaan graag voor je aan de slag!

Wil je meer informatie? Vraag dan direct een offerte aan of bel ons op 085 8888 001.

Aan de slag? Vraag direct een offerte aan!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd