Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

Hofmans Tapijten Cuijk wordt Hofmans at Home

Beste klant,

Vandaag is een bijzondere dag voor ons. Na ruim 50 jaar veranderen wij onze naam. Waarom? Dat is eigenlijk heel logisch. Mijn vader is het bedrijf ooit begonnen met de verkoop van kamerbreed tapijt. Maar door de jaren heen is ons assortiment steeds verder uitgebreid. Naast vloerbedekking en tapijt kun je inmiddels ook bij ons terecht voor harde vloeren, gordijnen, vitrages, zonwering, relaxfauteuils, kunstgras…

En er is nog meer veranderd in de loop der jaren. Zo schaffen steeds meer mensen hun woonproducten online aan, of gebruiken ze internet om zich te oriënteren. Om op deze ontwikkeling in te spelen, hebben we begin dit jaar het bedrijf Thuisweb overgenomen. Dat is in Nederland de grootste online speler op het gebied van woninginrichting, met populaire webshops zoals Vloerenvoordelig.nl en Zonweringvoordelig.nl.

Deze webshops kun je voortaan allemaal bereiken via de nieuwe website hofmansathome.nl. En ook in onze showroom in Cuijk zullen we de nieuwe naam de komende maanden overal doorvoeren. Zodat jij als klant weet: bij Hofmans at Home krijg ik altijd de beste prijs, altijd de beste service en altijd de zekerheid van vakmanschap. Of je nu bij ons de winkel binnenstapt, of liever online shopt.

Hofmans at Home dus. Persoonlijk ben ik er erg blij mee. En ik hoop dat onze nieuwe naam ook jou binnen de kortste keren net zo vertrouwd in de oren klinkt!

Hartelijke groeten,

Twan Hofmans, algemeen directeur