Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 17.00 geopend

C-Grass

Waarom dealer van C-grass worden?

C-grass is een gespecialiseerde groothandel in kunstgras van topkwaliteit. Wij bieden een overzichtelijk assortiment dat voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Wij werken aan een breed dealernetwerk waarin we iedere ondernemer, klein en groot, mooie kansen bieden.

Aantrekkelijke marge

C-grass biedt dealers een aantrekkelijke margestructuur. Als dealer betaalt u dus niet de consumentenprijs; u ontvangt een dealerkorting die u nog verder kunt laten oplopen. Door dealer te worden behaalt u dus direct inkoopvoordeel. U kunt uw marges gunstiger met ons afspreken op basis van diverse factoren, bijvoorbeeld het volume dat u afneemt in een bepaalde periode of als u bij uw bedrijf een showtuin aanlegt.

Investeringskosten?

Als dealer van C-grass heeft u geen vaste financiële verplichtingen of verplichte investeringskosten.

Verkoopondersteuning

U neemt ons kunstgras op in uw assortiment en u profiteert van de verkoopondersteuning die wij bieden. Wij kunnen u adviseren over het aanleggen van een showtuin voor kunstgras en u kunt leunen op onze deskundigheid als het gaat om kwaliteit en verwerking.

 

Private label

Omdat wij iedereen een gelijke kans willen geven, verkopen wij C-grass onder private label. Dit betekent dat u uw kunstgras kunt verkopen onder de groothandelsnaam en de code die bij C-grass in gebruik is. In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor uw eigen
benaming en codering. Daarmee maakt u van het kunstgras uw eigen unieke product en ondervindt u minder directe concurrentie en daarbij kunt u uw eigen verkoopprijs bepalen.

Snelle levering uit voorraad door heel Nederland

C-grass levert snel en uit voorraad door heel Nederland. Wij kunnen volumes leveren, maar ook kleinere eenheden op maat. Hierdoor hoeft u zelf geen voorraad aan te houden.

De voordelen van dealerschap:

-    dealerkorting    -    deskundig advies en ondersteuning
-    geen voorraad nodig    -    inloggen voor informatie op maat
-    op maat bestellen    -    kansen voor nog meer marge
-    omzet verhogend    -    compleet pakket aan verkooptools