Dit zijn de woontrends van 2019
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Dit zijn de woontrends van 2019

Leestijd:
3 minuten


Met de ingang van het nieuwe jaar is het een perfect moment om te kijken naar de trends van 2019. Wat laten we achter in het vorige jaar en wat nemen we mee naar het nieuwe jaar? Na het lezen van deze blog ben je weer helemaal up-to-date op het gebied van vloeren en raamdecoratie!


Als het gaat om vloeren zien we dat het niet per se strak hoeft. Mensen vinden gezelligheid in een interieur steeds belangrijker. Veel natuurlijke materialen zorgen voor een authentieke uitstraling. De visgraatvloer maakt zijn come back! Het fijne van deze vloer is dat het bij iedere woonstijl goed past; van klassiek en landelijk tot modern en Scandinavisch. 

Wanneer je niet voor echt hout wilt gaan, kun je met PVC doen alsof! PVC is een trendy keuze in 2019. Het mooie van deze vloersoort is dat je heel veel verschillende mogelijkheden hebt met structuren en patronen. Je kunt jouw PVC vloer laten lijken op een massief houten vloer maar bijvoorbeeld ook op een stenen vloer. 

 

Gordijnen kunnen het interieur helemaal af maken. Ook in 2019 zien we deze gewoon weer terugkomen. Een echte trend is het ‘blenden’ van gordijnen in het interieur. Soepel vallende stoffen die niet extreem opvallen in het interieur. Wil je echt een statement maken met jouw gordijnen? Ga dan voor een trendy velours gordijn in een warme kleur. Tip: probeer wel voor een kleur te gaan waarvan je denkt dat je hem over een paar jaar nog steeds mooi vindt!

 

Naast gordijnen zijn ook houten jaloezieën populair. Deze brengen ook sfeer en warmte in het interieur. Met een donkere kleur geef je je interieur een luxe uitstraling en een lichte kleur maakt het tot een fris geheel. Aan jou de keuze!

Heb je, na het lezen van deze blog, zin om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven? Je bent van harte welkom in onze showroom in Cuijk waar we je graag meer vertellen over de trends en mogelijkheden!

 

Kom langs in onze showroom in Cuijk voor 7.600 m² aan wooninspiratie!
De zekerheid van vakmanschap
  • Advies door productspecialisten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vakkundig gelegd en gemonteerd